Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Η γκαντεμιά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΑΟΣ


Τελικά η παραίτηση και το φευγιό απο την εφημερίδα Πρώτο Θέμα δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλους. ¨Εχουμε και λέμε:


Η εφημερίδα των δημοσιογράφων πέρασε στα χέρια του Μπόμπολα. Αυτό είναι κάτι που δεν θα συγχωρέσει ποτέ ο Θέμος στον Μάκη.


Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή του Μάκη, δεν είναι ούτε τόσο δυνατή όσο παλαιότερα, ούτε τόσο αποκαλυπτική όσο νομίζει εκείνος.


Η αλήθεια είναι πως το troktiko έχει κάνει πραγματικά χοντρή ζημιά στο προφίλ του, κάτι που δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος.


Ο άλλοτε συνεργάτης του Γκιόλιας έγινε διευθυντής στο ΘΕΜΑ FM. Μόνο και μόνο που δουλεύει με τον Θέμο είναι κάτι που δημιουργεί αναφυλαξία στο Μάκη.


Η εφημερίδα Veto σε αντίθεση με την ηλεκτρονική Ζούγκλα, παρά τις υψηλές προσδοκίες της πάτωσε. Αυτό έδειξε και στην πράξη πως το Θέμα ήταν ο Θέμος και όχι ο Μάκης


Ο Λάλας έγινε Λούης. Τον πρόδωσε, παρότι όταν έβγαιναν στα εστιατόρια, ο χοντρός εκτός απο το στομάχι του γέμιζε και τον Μάκη με κολακίες. 


Και το πιο σημαντικό: Πολλοί συνάδελφοι αναπολούν το καιρό που η Γεωργία Ευσταθίου, μια πολύ όμορφη δημοσιογράφος (και η μόνη που ακολούθησε τον Μάκη) δούλευε εκεί. Όπως και να το κάνεις η Γεωργία τους έφτιαχνε τη μέρα!

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ένας διαφορετικός Ψινάκης απο αυτόν που ξέρουμε

ΔΕΣ ΤΟ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ!


www.psinakis.gr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο εξώφυλλο του Nitro

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του mediaxwri, η αγαπημένη των τηλεθεατάκηδων Δήμητρα του Next Top Model, την  επόμενη εβδομάδα θα είναι κρεμασμένη στα περίπτερα, καθότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η διεύθυνση του περιοδικού την επέλεξαν να είναι το εξώφυλλο του Nitro Μαρτίου. 


Μέσα απο τις σελίδες του περιοδικού η Δήμητρα θα ξεγυμνώσει το ταλέντο της και θα πετάξει τα μάτια σε όλους τους σχεδιαστές που αμφιβάλλουν για τις δυνατότητές της.


Ακόμα και τυο μουστάκι (που είναι και ο γνωστός φερετζές) θα τους βάλει να ξυρίσουν...

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

To troktiko διδάσκει δημοσιογραφία

ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΤΠΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!

Είναι πραγματικά αστείο. Όχι για το troktiko, αλλά για τα κανάλια. Που η σκέψεις και οι ιδέες των στελεχών τους είναι για τα μπάζα. Καμία πρωτοβουλία. Αν κανείς κάνει μια βόλτα μέσα στα δημοσιογραφικά γραφεία των τηλεοπτικών σταθμών θα γελάσει. 


Όλα τα χαζοντάβανα είναι μέσα στο troktiko και απο εκεί αντλούν τη θεματολογία της ημέρας για τις εκπομπές τους. Πόσο γελοίοι και λίγοι μπορεί να είναι. Πόσο ανεπαρκείς; Χωρίς ιδέες, χωρίς πρωτοβουλίες. 


Οι εκπομπές (πρωινές, μεσημεριανές, απογευματινές) στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν καταντήσει να κάνουν αναμετάδοση ειδήσεων. Έχουν  καταντήσει να είναι διεκπεραιωτές και όχι αγγελιοφόροι ειδήσεων.Καλά κάνουν εκει στο troktiko οι μάγκες που βάζουν κωλοδάχτυλο σε όποιον πάει να τους κουνηθεί. Ποιος Μαλέλης, ποια Τρέμη και κουραφέξαλα. Το troktiko διδάσκει δημοσιογραφία.


Πραγνατικά θλιβερό και εμμετικό.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο Νίκος Βουρλιώτης στην Τατιάνα Στεφανίδου!

MEDIAXWRI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ , ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ!


Η Τατιάνα μας έχει συνηθίαςι στις εκπλήξεις. Και στην ανατρεπτική της θεματολογία. Αυτή την ανατροπή θα την πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα, μια και καλεσμένος του Αξίζει να το Δεις θα είναι ο Νίκος Βουρλιώτης.  


Για να δούμε τι θα ρωτήσει η φτερωτή νεράιδα τον Νίκο.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ο Νίκος Παπαδάκης πάσχει απο ακροφοβία!

ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ!


Ο κρητίκαρος Νίκος που ούτε θηλυκιά μύγα δεν του ξεφεύγει, έχει ένα μικρό θέμα με τα άκρα. 'Οχι ρε νούμερα με τα δικά του ή των άλλων. Αμέσως το μυαλό σας εκεί. Ο Νίκος έχει άλλου είδους ακροφοβία. Δεν μπορεί να στέκεται κοντά σε μπαλκόνια σε ψηλούς ορόφους και να κοιτάζει απο κάτω. Τον πιάνει κάτι και φρικάρει. Εκτός απο ακροφοβία, έχει και ύψοφοβία. Άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες για τη ζωή του παρουσιαστή έρχονται στην επιφάνεια!

Η μυσική βιομηχανία μας τελείωσε!

ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ


Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα γίνει ένα γερό ξεσκαρτάρισμα. Είναι γελοίο να βλέπεις να ξεφυτρώνουν λαϊκοί τραγουδιστές με τις ντουζίνες. Χορτάσαμε απο Καραφώτηδες, Καλλίδιδες, Χολίδιδες και λοιπούς.


Είμαστε μια τόσο μικρή χώρα, με τόσους πολλούς τραγουδιστές που σε λίγο θα μας ζητήσουν να τους κάνουμε εξαγωγή και στο εξωτερικό.


Ακούω μουσική βιομηχανία. Κανονικά μουσική βιοτεχνία θα έπρεπε να υπάρχει. Εξάλλου στη βιοτεχνία το εμπόρευμα βγαίνει με περισσότερη προσοχή και αγάπη. Στο εργοστάσιο είναι περισότερο φασόν. Δέκα στο λεπτό. Εμείς θέλουμε δυο το χρόνο. Άντε τρεις.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Αυτό είναι το Athens Magazine

ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ LAYOUT
Εκ πρώτης άποψης, όταν βλέπεις στα περίπτερα το Athens Magazine, έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα άρτιο αξώφυλλο. Με καλό στήσιμο και ωρέες γραμματοσειρές. Τελος πάντων, σε κάνει να το προσέξεις.
Δυστυχώς το ενδιαφέρον εξαντλείται στο δεύτερο τεύχος με τα άνευρα κείμενα (δια χειρός Δούση). Ο άνθρωπος δε λέω, μια χαρά είναι, απλά θεωρώ πως δεν κατέχει το σπορ, αν εξαιρέσεις τα ταξιδιωτικά περιοδικά που βγάζει, τα οποία είναι πλήρη και με σωστή πληροφόριση.
Σ'αυτά ο εκδότης είναι εξπέρ. Τώρα, το να θέλει να γίνει και αυτός εκδότης lifestyle εντύπων σαν το Κωστόπουλο, αυτό δεν το κατέχει όσο και αν το προσπαθεί.
Το κειμενό του είναι επιεικώς μέτριο, χωρίς νεύρο και αντανακλαστικά. Οι δε τίτλοι αν τους έβγαζε η Σάσα Μπάστα θα ήταν καλύτεροι. Ας αφήσει κανα νεο παιδί να έχει γνώμη και ας παραμερίσει λίγο τον εγωισμό του.
ΥΓ: Ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος της Κατερίνας Γιατζόγλου στη θέση της Σύμβουλου έκδοσης. Σε τι ακριβώς σας συμβουλεύει;

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

H Aegean το νεο αδελφάκι της Olympic Air;

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΕ AEGEAN AIR!
 
Στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος, οι περτισσότεροι υπάλληλοι συζητούν για τη επερχόμενη συγχώνευση των αεροπορικών γραμμών Olympic Air και Aegean.
 
Ειδικά οι υπάλληλοι της Aegean, ιπτάμενοι και μη δεν βλέπουν με καλό μάτι το συγκεκριμένο deal.

Ο Σπύρος Σούλης στον ΑΝΤ1

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ STAR


Παρότι και την προηγούμενη Παρασκευή εθεάθη στα γραφεία του Star στη Κηφισιά, ο Σπύρος Σούλης φαίνεται να μην τα βρήκε με την ηγεσία του καναλιού. 


Έτσι, ο δαιμόνιος αρχιτέκτονας βρήκε στέγη στον ΑΝΤ1, που όπως δείχνουν τα πράγματα επένδυσε παραπάνω στο concept της εκπομπής του που πρόκειται να βγεί στον αέρα τον Μάρτιο.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο Παρίσι

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ


Στο αεροδρόμιο εθεάθη ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος που επέλεξε το Παρίσι για να περάσει τις διακοπές λόγω της Καθαράς Δευτέρας. Μπορεί ο Φώτης να μην πετάξει χαρταετό και να φάει λαγάνα, αλλά  στην όπερα και τα στιλάτα μπαράκια του Παρισιού σίγουρα θα πάει. Εξάλλου εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει και σπίτι, καθότι το Παρίσι είναι η αγαπημένη του ευρωπαϊκή πρωτεύουσα!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Πέντε πράγματα που δεν ξέρεις για την Ελένη Μενεγάκη

ΞΕΚΙΝΑΜΕ;


1. Όταν είχε πρωτοξεκινήσει την παρουσίαση του πρωινού καφέ, ζούσε σε ένα σπίτι στο Ελληνικό πισω απο το νυχτερινό κέντρο Πωσειδώνιο.


2. Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία έμενε και η Καίτη Γαρμπή. Τα καλοκαίρια την περνούσαν στη πισίνα του πολυτελούς συγκροτήματος.


3. Οδηγεί μόνο αυτόματα αυτοκίνητα, διότι με τις ταχύτητες δεν τα πήγαινε ποτέ καλά.


4. Όταν πηγαίνει στη Μύκονο φιλοξενείται απο τους κουμπάρους της Τζένη και Πέτρο Κωστόπουλο στη βίλα τους στα Χουλάκια.


5. Παλαιότερα (πριν παντρευτεί) είχε σχέση τον τωρινό διευθυντή του περιοδικού MAX, Γιάννη Σεμιτέκολο.

Μετά την συνάντηση με Θέμο, ο Κωστόπουλος πέρασε την πύλη του Star

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ;
 
Προφανώς, οι φετινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα της Άνδρου μάλλον
ήτο γραφτό να της σημαδέψουν την ζωή. Η φωτογραφία πυ έβγαλε χθές ο Θέμος Αναστασιάδης στην εκπομπή του δείχνει τις λουόμενες Μενεγάκη και Μπαλατσινού να συνομιλούν με τον ιδιοκτήτη του πρωτότυπου ξενοδοχείου Όναρ, Ματέο Πανταζόπουλο.
Ο μόνος που έλειπε απο την φψτογραφία για να συμπληρώσει την τετράδα της παρέας ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος προφανώς αποθανάτισε τη συγκεκριμένη στιγμή στη παραλία.Ο Πέτρος εκτός απο επιτυχημένος επιχειρηματίας και εκδότης, έχει ένα πάθος με την φωτογραφία. Του αρέσει να κρατάει τις όμορφες στιγμές για πάντα στο αρχείο του. Εκτός αυτού, η Μπαλατσινού δεν έμεινε ποτέ στην Άνδρο χωρίς τον άντρα και να παιδιά της. Απεναντίας, η ωραία Ελένη *λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Λάτσιου) έμειινε με τα παιδιά και τη Φιλιππινέζα στο ξενοδοχείο για περισσότερες απο δέκα μέρες. Άρα είναι ζήτημα κοινής λογικής να σκεφτεί κάποιος πως ο πολλά βαρύς Κωστόπουλος αποκλείεται να άφηνε μόνη της τη γυναίκα του να μπανιαρίζεται...
 
Ακόμα πιο περίεργη είναι η σημερινή του επίσκεψη στα κτήρια του Star Channel στην Κηφισιά όπου συναντήθηκε και ξεναγήθιηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Θα μας τρελάνει ο εκδότης!
 

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ο Μικρούτσικος, η Μενεγάκη, ο Λάτσιος

ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΡΟΥΜΠΕΣΗ


Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο πιο δυνατός τίτλος για μια tabloid εφημερίδα στο καυτό (σιγά σιγά γίνεται χλιαρό) διαζύγιο του Γιάννη και της Ελένης. Το εμπνεύστηκα απο το facebook, διαβάζοντας την εξης ατάκα: Μήπως τελικά ο Μικρούτσικος κεράτωσε τη Ρουμπέση με τη Μενεγάκη και γι αυτό δεν μιλέται με το Λάτσιο;

Τελικά, η τηλεόραση ζει απο τις φήμες. Διότι τα περισσότερα πράγματα που μαθαίνουμε (τάχα) απο τον χώρο της σοουμπίζ είναι φήμες. Βέβαια η παραπάνω ατάκα ταιριάζει γάντι, καθότι τα σημερινά (παρολίγο) δάκρυα της Δήμητρας και η εξομολόγηση της πως έπιασε τον Αντρέα Μικρούτσικο με άλλη γυναίκα στο σπίτι, σε συνδιασμό με τις ανύπαρκτες σχέσεις των δυο ανδρών, στοιχειοθετούν μια πολύ ωραία ιστοριούλα για τα διψασμένα βαμπίρ της τηλεόρασης.


Και ο τηλεθεατής συνεχίζει να τρώει σκουπίδια με τη σέσουλα. Ούτε μια ντουζίνα μαλόξ δεν τον σώζουν απο την τηλεοπτική δηλητηρίαση.

 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Δεν υπάρχει ούτε ράντζο για το τριήμερο!

ΟΥΤΕ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΣΗΣ!

Και δεν μιλάμε για Αράχωβες και τα σχετικά. Ορεινή Αρκαδία, ορεινή Κορινθία, Πήλιο, δεν υπάρχει ούτε βελέντζα. Είναι όλα κλεισμένα. Και βγάζουν και στο Άλτερ βίντεο με τους ξενοδόχους να μιλάνε για πληρότητα όχι μόνο για το προσεχές τριήμερο, αλλά μέχρι και όλο το Μάρτιο.


Ποιά κρίση ρε παιδιά; Ο Έλληνας δεν χαμπαριάζει απο κρίση. Τελικά είμαστε η πιο ανεύθυνη χώρα. Έτσι εξηγούνται και οι μαζικές επιλογές. Για την κοινωνία, τη πολιτική, την οικονομία. Είμαστε ο μόνος λαός που δεν λειτουργεί σαν ομάδα, αλλά σαν μονάδα. 


Πως να υπερασπιστεί μια χώρα το εθνικό της συμφέρον όταν οι κάτοικοι της είναι παρτάλια και ο καθένας κοιτάει την καμπούρα του; Απο τον πιο φτωχό μέχρι το πιο πλούσιο.

Τα γουρούνια και οι ονειροπαρμένες!


ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΛΑΤΣΙΟΣ!


Δύο γυναίκες συνάδελφοι συζητάνε στη δουλειά :
-          Τι έγινε χτες βράδυ; Κάνατε καλό σεξ με τον άντρα σου;
-          Χάλια! Γύρισε σπίτι, κάθισε στο τραπέζι κατευθείαν, έφαγε σε 3 λεπτά, με πήδηξε για 4 λεπτά, γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε σε 2 λεπτά. Εσύ;
-          Α! Ήταν υπέροχα χτες βράδυ!!! Γύρισε ο αντρούλης μου από τη δουλειά, και με πήγε έξω για ένα ρομαντικό δείπνο. Μετά το δείπνο κάναμε έναν περίπατο για μια ώρα. Όταν γυρίσαμε σπίτι, άναψε κεριά σε όλο το σπίτι και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι κάναμε μια ώρα προκαταρκτικά. Μετά, κάναμε έρωτα για μία ώρα.  Μετά συζητούσαμε για μια ώρα ακόμα. Ήταν σαν παραμύθι!!!

Την ίδια ώρα, συζητάνε οι άντρες τους στη δουλειά :
-          Τι λέει, κάνατε κανένα καλό σεξ χτες βράδυ με τη γυναίκα σου;
-          Ναι. Χτες ήταν υπέροχα! Γύρισα σπίτι και το φαγητό ήταν στο τραπέζι. Έφαγα, πήδηξα τη γυναίκα μου και την έπεσα για ύπνο. Ζόρικα!!! Εσύ;
-          Σκατά! Γύρισα σπίτι και δεν υπήρχε φαγητό γιατί είχαν κόψει το ηλεκτρικό επειδή είχα ξεχάσει να το πληρώσω. Έτσι, έπρεπε να πάω τη γυναίκα μου έξω για φαγητό το οποίο ήταν τόσο ακριβό που δεν είχα λεφτά για ταξί με αποτέλεσμα να γυρίσουμε με τα πόδια σπίτι περπατώντας μια ώρα! Ήμουνα τόσο θυμωμένος όταν γυρίσαμε σπίτι που δε μου σηκωνόταν για μια ώρα ότι κι αν κάναμε και όταν μου σηκώθηκε δεν τελείωνα για μια ώρα ακόμα όσο και αν το πάλευα! Αφού τελικά τα κατάφερα να τελειώσω, ήμουνα ακόμα τόσο θυμωμένος που δεν μου κόλαγε  ο ύπνος για μια ώρα ακόμα! Άστα να πάνε. Σκατά, σου λέω.
 

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Μπαλατσινού-Μενεγάκη: Η ρήξη

ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
 
Λίγο πριν απο τις εκλογές, οι σχέσεις Μπαλατσινοιύ-Μενεγάκη, έγιναν πιο παγωμένες και απο τους καταψύκτες στην Βαρβάκειο Αγορά. Φήμες μιλάνε για πράγματα που άκουσε η Μπαλατσινού που αφοράνε τον σύζυγο της Πέτρο Κωστόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη. Η αλήθεια είναι πως η Τζένη ζηλεύει υπερβολικά τον Κωστόπουλο και δεν δέχεται (ούτε ως αστείο) να της λένε πράγματα που αφορούν τη προσωπική του ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο γυναίκες δεν μιλιούνται απο το φθινόπωρο.
 
Η φωτογραφία των τριών επιστήθιων φιλρνάδων είναι απο το  yupi.gr

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ο χωρισμένος της χρονιάς

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ STATUS!
 
Όλα ωραία και καλά στα χθεσινά βραβεία για τους άντρες της χρονιάς, αλλά ο Φώτης και η Μαρία θα έπρεπε να δώσουν μια καλή ιδέα στον Αντώνη Λυμπέρη. Μια ιδέα που είναι μπροστά στα μάτια όλων μας, με αφορμή το περίφημο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Με λίγα λόγια, να καθιερώσει τον χωρισμένο της χρονιάς και (γιατί όχι;) τον κερατά της χρονιάς. Ειδικά στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί, διάσημοι και μη.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ο Σπύρος Σούλης στον 2ο όροφο του STAR.

ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΤΟ
Χθες το πρωί, ο δημιουργός του Άλλαξε το, Σπύρος Σούλης, πέρασε τη πόρτα του STAR και κατευθήνθηκε στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, προφανώς γιο να συζητήσει τις τελευταίες διαδικασίες για την νέα του εκπομπή στο κανάλι της Κηφισιάς. Να του ευχηθούμε καλή αρχή, καθότι την συνταγή την ξέρει πολύ καλά και σίγουρα το concept θα έχει ενδιαφέρον.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

O ALPHA παίζει τον Τιτανικό

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ


Λίγοι ίσως πιάσουν τη κίνηση των γερμανών που με τη σημερινή ταινία δίνουν ένα καλό μήνυμα στους ανταγωνιστές τους πως μέσα σε λίγες ώρες, ειδικά στην πρωινή ζώνη η βασίλισα θα είναι και πάλι μια, όπως εξλάλλου της αρμόζει. 


Ξημέρωσε η πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου. Να έχουμε όλοι μας έχα καλό και δημιουργικό μήνα.