Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο ροζ κόσμος της Τζούλιας

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ DVD 


Το κορίτσι είναι στον κόσμο του. Στον ρόζ κόσμο του για την ακρίβεια. Μετά απο ένα ροζ πορσικό, ένα ροζ τζιπ και ένα ροζ dvd, είπε να κάνει ένα δεύτερο που οι ελληνάρες θα τρίβουν τα μάτια τους. Μάλιστα, επειδή έμαθε πως ακρετοί υποστήριξαν πως ήταν ψιλοξενέρωτη στο πρώτο με το Γάλλο πορνοστάρ, πείσμωσε.

Το αποτέλεσμα είναι άρτιο και περισσότερο επαγγελματικό απο το πρώτο dvd. Η Τζούλια αυτή τη φορά (έτσι λένε όσοι ξέρουν) είναι μια αληθινή πορνοσατάρ. Τα δίνει όλα και τα παίρνει όλα. Και η παρέα μεγαλώνει. Δεν έχει πια μόνο σαμπάνια! Σε λίγες μέρες στις οθόνες σας...

Μπουνιές και ευαισθησία!

ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ


Τελικά, αυτός ο Θεοδωράκης δεν είναι κακός. Το αντίθετο μάλιστα. Παρότι έχω ακούσει απο πολλές μεριές πως είναι αρκετά δύστροπος και πολύ αυστηρός με τη συντακτική του ομάδα, βγάζει δυνατά ρεπορτάζ, 


Απο τη μια η επίσκεψη στις φυλακές, χθες η συνέντευξη του Γρίτση, ενός ταλαντούχου συνθέτη και πρώην μπράβου που έδερνε κόσμο επι πληρωμή. Τις περισσότερες φορές έδερνε άπιστους άντρες μετά απο παραγγελία των ίδιων των γυναικών τους. Το πιο ανατριχιαστικό απ'όλα ήταν πως σε μερικές πήγαινε τις ματωμένες μπλούζες ως αποδεικτικό στοιχειο του ξυλοδαρμού!


Σταύρο συνέχισε. Μας αρέσεις.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η χαμένη τιμή της Ελλάδας

ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ


Παρότι ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στο εξωτερικό έδωσε την αίσθηση πως στην Ελλάδα τα πράγματα πάνε καλύτερα, εδώ επικρατεί μια εντελώς διαφορετική άποψη. Ανεργία, κρίση, ανασφάλεια και βενζίνη που προβλέπεται να φτάσει δυο ευρώ το λίτρο.


Κατά τα άλλα στην αγαπημένη μας τηλεόραση, ετοιμάζουν καινούργια project όπως επίσης να χώσουν φράγκα στη Μανωλίδου και στους εκάστοτε κριτές ενός show. Δώστε ρε καμιά δουλειά στο κόσμο. Είναι πραγματικά προκλητικό ο δημόσιος υπάλληλος να βγαίνει στη σύνταξη, να μην παίρνει το εφάπαξ που έχει πληρώσει και την ίδια στιγμή να δίνουν χιλιάδες ευρώ στους παρουσιαστές και στους κριτές των παιχνιδιών.


Είναι ξεφτίλα. Ξεφτίλα για τη χώρα, το ήθος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Το σύστημα, αντι να βοηθάει, ευνοεί επιλεκτικά όσους θέλει. Που είναι η τιμή μας ωρέ;

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η Αννίτα απών, το Άλτερ το χαβά του!

ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ!


Ούτε γι'αστείο δεν βγήκε η σημερινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Ο λόγος πια γνωστός. Το κανάλι έχει να σπρώξει ευρώπουλα στην εκπομπή και στους συντελεστές της πάρα πολλούς μήνες. Αποτέλεσμα: Τα νεύρα της Αννίτας και της ομάδας έγιναν κρόσια.


Άσε που ο Καρβέλας ανέβασε πίεση με την όλη κατάσταση και τα χει πάρει στο κρανίο. Παρότι πολλοί είπαν πως η Αννίτα απαγόρεψε να βάλουν επαναλήψεις των εκπομπών της, αυτή τη στιγμή στον αέρα παίζει επανάληψη. 


Προβλέπεται η είσοδος απο ελεύθερη να γίνεται πολιορκημένη αν δεν τακτοποιήσει ο σταθμός τις υποχρεώσεις του!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ;


Βλέπουμε φωτογραφίες του Χατζηγιάννη και της Μακρυπούλια να βγαίνουν απο ένα κατάστημα. Ε, και; Σιγά τ'αυγά. Σιγά την αποκλειστικότητα. Λες και δεν μπορούν να βγουν δυο φίλοι έξω να πάνε να αγοράσουν ένα πορτατίφ και αμέσως ο ρεπόρτερ ο κακομοίρης που δεν έχει θέμα τους βαφτίζει ζευγάρι. Μη σας πω ότι μέσα στη κάψα της αποκλειστικότητας τους πάντρεψε ήδη. 

Βέβαια δεν φταίει μόνο ο φωτορεπόρτερ, αλλά και το σύστημα γενικότερα που σπρώχνει αυτές της καταστάσεις, μπας και πουλήσουν τα περιοδικά και ανεβούν οι τηλεθεάσεις. Σε μια εποχή που όλοι είναι ανήσυχοι έρχονται τα μίντια να μας πασάρουν ένα ιδανικό love story να μας φτιάχνει τα βράδια. 


Στην τελική, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην συμβαίνει τίποτα απο όλα αυτά που πλασάρουν τα ΜΜΕ. Όλα αυτά βέβαια γίνονται εν γνώσει και των δυο και με την ακούσια συγκατάθεσή τους. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μη μασάτε ρε!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Οι θεριακλούδες παρουσιάστριες

ΚΑΙ Η ΚΑΠΝΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ!


Ε ρε γλέντια. Χαλάστηκαν που πια δεν μπορούν να καπνίζουν στα πλατό, τώρα θα τους το κόψουν και στη διασκέδαση τους. Αλήθεια, τα δικά μας τα ντόπια κορίτσια της τηλεόρασης το ανάβουν το τσιγαράκι τους. Ενδεικτικά, σας παρουσιάζουμε μια μίνι λίστα με τις θεριακλούδες περσόνες της τηλεόρασης


Ελένη Μενεγάκη
Τατιάνα Στεφανίδου
Μαρία Μπακοδήμου
Ναταλία Γερμανού
Κατερίνα Καραβάτου

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Το ελεύθερο πνέυμα της Ματσούκα

ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ


Μπροστά στη περοπετειώδη ζωή της Δήμητρας Ματσούκα, ο καιρός φαντάζει ιδιαίτερα στάσιμος και βαρετός σα να έχει συννεφιά 365 μέρες το χρόνο. Κανείς δεν μπόρεσε να τα βάλει ποτέ με τη Δήμητρα. Εκείνη με το μαγικό της ραυδάκι μπορούσε πάντα να γοητεύσει και να "μαγέψει" τους πάντες και τα πάντα. Και το γνώριζε πολύ καλά. Ήξερε πως οι περισσότεροι άντρες που την γνώριζαν θα την ποθούσαν. Απο τον περιπτερά της γειτονιάς μέχρι και τον εφοπλιστή και τον επιχειρηματία που θα βρισκόταν σε κοινή παρέα κάπου στην Αθήνα.


Για την Δήμητρα αυτό ήταν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου, μιας και δεν πάλεψε ποτέ να το πετύχει. Είναι έμφυτο. Το έχει μέσα της. Στην ουσία δεν πρέπει ποτέ να την ένοιαξαν τα χρήματα, παρά μόνο να ζει τη ζωή στο μάξιμουμ.

Τώρα θα μου πείτε πως απο ένα φαρμακοβιομήχανο και μια ζωή χαρισάμενη, μεταπήδησε σε έναν μποέμ τύπο, δημοσιογράφο-dj-ξενύχτη, ένας Θεός ξέρεις. Ή μάλλον καλύτερα, η Δήμητρα ξέρει. Προφανώς το βρήκε ιδιαίτερα attractive σαν σενάριο. Σαν περιπέτεια...

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Αννίτα, αμόλα νούμερα για να ανεβάσεις νούμερα!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ Ο ΑΧ ΚΟΥΛΑΣ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ!


Είδε και απόειδε με το Μάρκελο Νύκτα, την Πωλίνα και τον Πασχάλη και είπε να γυρίσει στις παλιές δοκιμασμένες συνταγές. Ο Αχ Κούλας έφθασε έξω απο το Άλτερ για να κράξει την Κούλα του που όπως λέει την έχει δει Δέσποινα Βανδή.


Η Σταρ (Γ)ΕΛΛΑΣ Κούλα σε λίγο στο πλατό της Αννίτας με τον Αχ Κούλα. Και ο Κάτμαν απο τα παλιά. Σε λίγο θα μπουκάρουν τα νούμερα στο ΑΛΤΕΡ. Χαμός!



Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Δώρα Παπαγιαννάκη!

ΕΝΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ


Κατάγεται απο την Πάτρα και έχει στο ενεργητικό της ήδη δυο τραγούδια. Ειδικά αυτό που έχει τίτλο More έγινε videoclip και ήδη είναι απο τα αγαπημένα βίντεο στο youtube. Εκτός απο καλή φωνή και άρτιο παρουσιαστικό όσοι γνωρίζουν τη Δώρα έχουν να μιλάνε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την αγάπη της όχι μόνο γι'αυτό που κάνει, αλλά και για τους ανθρώπους γύρω της.


Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και για όποιον θέλει να ακούσει το τραγούδι της, δεν έχει παρά να κλικάρει στο video κάτω απο την φωτογραφία της

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού στην παράσταση της Μπάρμπα!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

Είναι γνωστό πως η φιλία του Πέτρου Κωστόπουλου και της Βάνας Μπάρμπα κρατάει πάρα πολλά χρόνια, απο τότε που ακόμα και οι δυο ήταν αρκετά νέοι. Γι'αυτό λοιπόν ο παρουσιαστής-εκδότης αποφάσισε να πάει να δει τη φιλενάδα του, μετά της γυναικός του Τζένης Μπαλατσινού. 


Βάνα, ελπίζω να περάσει καλά το φιλικό σου ζευγάρι!

ΥΓ: Τζόβενο ο Πέτρος

Μια ωραία οφθαλμαπάτη!

ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ!

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η τηλεθέαση της Κυριακής

Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!


Την Κυριακή, ο κόσμος μαζεύεται σπίτι. Εϊναι το τέλος της εβδομάδας, αλλά και το τέλος του Σαββατοκύριακου. Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα απο αυτό. Γουζουρεύεις σπίτι, σκέφτεσαι πως πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς τη Δευτέρα και αράζεις στο καναπέ. 


Συνήθως το άραγμα του καναπέ, συνοδεύεται και με ατελείωτο ζάπινγκ. Την Κυριακή θέλεις να χαλαρώσεις, να γελάσεις και να ξεφύγεις. Γι'αυτό το λόγο όλα αυτά τα σόου τύπου Just the 2 of us και Dancing with the Stars είχαν επιτυχία. Όχι τόσο για την ποιότητα, όσο για το χαβαλέ και την ελαφρότητα που επιζητάει ο τηλεθεατής την Κυριακή.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Οι χοντροί στα media είναι συνήθως και κομπλεξικοί!

Α, ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ!


Σήμερα, συνειδητοποίησα πως στην τηλεοπτική πιάτσα φιγουράρουν ενίοτε αρκετά βαρελόφρονα τυπάκια, που οι κοιλιές τους είναι πρώτη γραμμή. Εκτός απο χοντροί και ασήκωτοι είναι και γκαβοί. Όλοι τους φοράνε γυαλιά για να βουτάνε την παπάρα καλύτερα. Να βρίσκουν στόχο τη φέτα!


Λες να τους έκανε το πάχος κομπλεξικούς ή το DNA τους; Είναι πράγματι ένα θέμα για διδακτορικό με τίτλο: Ο παχύσαρκος κομπλεξισμός!

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η Ελλάδα έχει ανάγκη απο ήρωες!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ!


Βλέποντας εικόνες και βίντεο απο την αποφυλάκιση του δημάρχου πια Γκλέτσου, ακόμα και ο πιο χαζός αναμεσά μας αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος έχει ανάγκη απο ήρωες. Απο εκείνους τους παλιούς, τους παραδοσιακούς ήρωες που προτάσουν τα στήθη για το συμφέρον των πολιτών.


Πλέον το μόνο πρόσωπο που προτάσει τα στήθη του είναι η Πετρούλκα Κωστίδου στα μούτρα του Στρό
Σκαν και του κάθε εγχώριου βουλευτή-υπουργού. Χόρτασε ο κόσμος απο υποσχέσεις και μαλακίες. Η πράξη σε κάνει ήρωα, η αντίσταση στο (λάθος) κατεστημένο βάζει έναν αρχηγό κοινότητας, δήμου και χώρας ψηλά στη συνείδηση των ψηφοφόρων.


Η Ελλάδα πάσχει απο ήρωες. Και το επεισόδιο στη Στυλίδα, έδειξε πως το έχει ανάγκη.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον Γκλέτσο!

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ!


Σε μια εποχή που οι άντρες τείνουν προς εξαφάνιση, έρχεται ο Αποστόλης να σώσει τη κατάσταση. Το γνήσιο αρσενικό. Απο τους ηθοποιούς που τα έβαζε με τους παπαράτσι και τους αούα. Ακόμα και τώρα που βγήκε δήμαρχος στη Στυλίδα δε μάσησε. 


Σηκώθηκε παιδιά ο Αποστόλης τα χαράματα, πήρε τη μπουλντόζα και γκρέμισε τις μπάρες και μαζί τα σχέδια των ιδιωτικών εταιριών διοδίων που τα αρπάζουν ακόμα και απο τους χωρικούς που περνάνε απο εκεί 10 φορές τη μέρα.


Ο Αποστόλης έχει να ενσαρκώσει έναν απο τους πιο δύσκολους ρόλους. Αυτόν του δημάρχου. Και δείχνει να τα πηγαίνει καλά!

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Σε περίπου ένα μήνα η καινούργια εφημερίδα του Σειρηνάκη

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ!


Γάτα ο Δημήτρης. Και γιατί όχι, αφού στην τελική δεν έχει να ζηλέψει κάτι απο τους γνωστούς και μη εξαιρεταίους εκδότες που απο μόνοι τους τα κάνουν μπάχαλο (για να μη πούμε και τίποτα πιο χοντρό). Τουλάχιστον ο Σειρηνάκης κάνει καλής ποιότητας τσόντες σε αντίθεση με ορισμένους άλλους που βάζουν μυστακιοφόρους με γραμματείς να ερωtοτροπούν σε κακής ποιότητας φωτογραφίες.


Απ'ότι μαθαίουμε η καινούργια εφημερίδα του Σειρηνάκη θα τα έχει όλα. Lifestyle, sex, ωραίες γυναίκες και ακόμα πιο ωραίες αισθησιακές ταινίες που θα προκαλέσουν το θαυμασμό για την αυθεντικότητα και την ποιότητά τους. Μας έβαλε τα γυαλιά ο Σειρηνάκης και μάλιστα 3D!

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς πινακίδες η ροζ Πόρσε της Τζούλιας!

ΑΠΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!


Μετά απο τόσα λεφτά που άρπαξε, είναι τόσο τσιγκούνα που δεν θέλει να ξοδέψει ευρώ για πάρκινγκ και το αφήνει όπου ναναι, με αποτέλεσμα να τις πάρουν τις πινακίδες. Μιλάμε για τρελό καβούρι, μιας και είναι γνωστό πως η Τζούλια μαζέυει τα λεφτά, όπως οι ιθαγενείς τα καθρεφτάκια. 


Εδώ και πολλές μέρες η ροζ κακοβαμμένη της Πόρσε είναι παρκαρισμένη και άπλητη σε δρόμο της Γλυφάδας. Και η Τζούλια παριστάνει την Πάρις Χίλτον σε βλαχομπαρόκ version!

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Η Ζέτα και το κάρμα της!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΕΜΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!

Τι κοινό μπορεί να έχουν αυτά τα δυο αγόρια που πήραν τα μυαλά της Ζέτας. Ο πρώτος ήτο ο αιώνιος σύντροφος, ενώ ο δεύτερος μικρότερος της και πολλά υποσχόμενος. Πάντως το κορίτσι αγαπά το ελληνικό τραγούδι. Το στηρίζει με όλο της το είναι. Και με τον Μιχάλη δείχνει και την ανάγκη να θέλει να σισφύξει τις ελληνοκυπριακές σχέσεις.


Πάντως αυτά τα δυο αγόρια πρέπει να έχουν και άλλα κοινά εκτός απο την αγαπη για το μικρόφωνο και το πεντάγραμμο. Κάτι παραπάνω θα ξέρει η Ζέτα. 

Στο μεταξύ η σύντομη σχέση που φημολογείται πως είχε με τον Χρήστο Χολίδη, πέρασε στα μαλακά. Μεταξύ μας Ζετάκι, ο Χρηστάρας σου ταίριαζε καλύτερα.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Η μεγάλη έξοδος του Θεοχάρη!

ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ)


Μεγάλη υπόθεση αναγνώστες μου η αποχώρηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη απο το Just the two of us. Θα έλεγα πως μετά το ΔΝΤ και την Τρόικα, θα έπρεπε το θέμα του Θεοχάρη να πάει στη βουλή μπας και βρεθεί καμία άκρη.

Πάντως παλαιότερα το επώνυμο Θεχάρης έγινε διάσημο χάρη στο Φώσκολο, και τον περίφημο ταξίαρχο Θεοχάρη της κλασικής σαπουνόπερας. Σήμερα γίνεται και το όνομα χάρη στον Ψινάκη!

2011 ελπίδες

ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!


Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την έλευση του 2011. Μακάρι αυτός ο χρόνος να ξεσκεπάσει τα λαμόγια αυτής της χώρας. Μακάρι να ευνοηθούν όλοι όσοι το χρειάζονται πραγματικά. Χορτάσαμε απο μαλάκες, βολεψάκηδες, καλοπερασάκηδες που έχουν φτιάξει τις ζωές τους και έχουν φουσκώσει τα παντελόνια τους πάνω σε αθώους ανθρώπους, τους οποίους έχουν κατακλέψει όλα αυτά τα χρόνια.


Όλοι ζητάμε ένα καλύτερο αύριο. Κάτι πρέπει να κάνουμε κιόλας. Μόνο αν ξυπνήσει το μυαλό θα έρθουν καλύτερες μέρες. Εμείς είμαστε η Ελλάδα. Η πλειοψηφία. Καλή χρονιά!