Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Στα χνάρια της Παπαρίζου

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ!


Όρεξη είχε η Παπαρίζου να δώσει τροφή στα αρπαχτικά για το αν χώρισε ή όχι με τον Τόνυ Μαυρίδη. Στην τελική δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κάτσει και να ξεφτυλίσει την προσωπική της ζωή, μπροστά στη κάμερα του Star και τον χοντρούλη ρεπόρτερ. 


Απο την άλλη ο Μαυρίδης σήμερα έπεσε πάνω στον χοτρορεπόρτερ και αντί να σιωπήσει, έκατσε να του απευθύνει το λόγο. Μάλιστα απ'ότι φάνηκε γνωρίζονται κιόλας. Που ξέρεις, μπορεί να συχνάζουν στο ίδιο σουβλατζίδικο.



Είσοδος Ελεύθερη στο καραγκιοζηλίκι!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ!


Σήμερα μετά απο όλα τα γεγονότα που συνέβησαν στη χώρα μας, η μόνη διέξοδος για να γελάσει το χειλάκι σου είναι η Ελεύθερη Είσοδος της Αννίτας στο Alter. Όντως πρόκειται για μια είσοδο που υποδέχεται ζεστά το κάθε νούμερο που θέλει να δει τη μούρη του στο γυαλί. 


Εδώ που τα λέμε ορισμένοι είναι διατεθειμένοι ακόμα και να πληρώσουν για να βγουν στην αλανιάρα τηλεόραση. Απο την άλλη, η Πάνια τους δίνει βήμα. Τζάμπα βήμα. Εμείς αυτό που έχουμε να προτείνουμε στην Πάνια είναι να κάνει μια ζωντανή εκπομπή έξω απο τη βουλή με ειδικό τίτλο "Έξοδος Ελεύθερη" για ευνόητους λόγους. 


Εκεί να δεις πελατάκια που θα βρει...

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τα ψώνια του twitter!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ FACEBOOK!


Η εξάρτηση με το Facebook είναι πια δεδομένη. Υπάρχουν και ορισμένοι που σου δίνουν και το στίγμα τους. "Είμαι τώρα στη ταβέρνα του Καράμπαμπα και τρώω χταποδάκι", ας πούμε. Είναι να γελάς. Τώρα βέβαια οι περισσότεροι το έχουν ρίξει στο twitter. 


Ειδικά οι celebrities κάνουν κόντρες ποιος έχει τους περισσότερους followers. Μάλιστα είναι τόσο εθισμένοι που είναι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι και γράφουν ότι παπαριά τους κατέβει. Βέβαια επικοινωνούν περισσότερο με ομοίους και όχι με "κοινούς θνητούς". 


Ρε αφήστε τις σαχλαμάρες και κάντε καμιά βουτιά...

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Καλομοίρα, θα σταματήσουν να χτυπάνε τη Ρούλα

ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ "ΡΑΠΙΖΕΙΣ" ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!


Βρε κοριτσάκι μου γλυκό, τι το θες και το ανοίγεις; Μαθαίνουμε πως επιθυμείς να κάνεις και εκπομπή στη τηλεόραση. Πως; Εδω, έφυγες για το Αμέρικα και ξέχασες και τα ελληνικά που ήξερες! Κάνε πρώτα μερικά εντατικά μαθήματα ελληνικών και σε κανά χρόνο τα ξαναλέμε.


Άσε που δεν μένεις πια Αθήνα. Η καλύτερη φάση για σενα είναι να ανοίξετε καμιά παραδοσιακή ταβέρνα με τον άντρα σου και να έρχεστε στην Ελλάδα για διακοπές. Α, και που σαι... Μας πληροφόρησαν πως θα σταματήσουν να τα χώνουν στη Ρούλα, μόλις μάθεις να διαβάζεις μια πρόταση χωρίς σαρδάμ!

Η αυριανή στάση εργασίας των τεχνικών της τηλεόρασης

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ STAR


Σήμερα αργά το απόγευμα η διοίκηση του STAR έστειλε mail σε όλους τους εργαζόμενους, Το ζουμί της υπόθεσης είναι πως τα ανώτατα στελέχη προειδοποιούν τους τεχνικούς πως αν προβούν σε περαιτέρω στάσεις εργασίας, έχουν τη δυνατότητα (βάσει νόμου) να καταγγείλουν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. 


Με λίγα λόγια τους στέλνουν προειδοποίηση απόλυσης. Απ'ότι φαίνεται οι τεχνικοί μάλλον αγρίεψαν ακόμα περισσότερο και δεν δείχνουν να μασάνε σε "προειδοποιητικά" mail!

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο Λάτσιος είναι μόνος

Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ!


Βγήκε η Espresso και του χρέωσε του ανθρώπου σχέση. Ήμαρτον! Ρε παίδες, είναι δυνατόν στην αρχή του καλοκαιριού να κάνει ο Λάτσιος δεσμό; Εδώ τον περιμένουν τα φιλαράκια του να πάνε διακοπές και εκείνος θα τρέχει πίσω απο τα φουστάνια;


Είναι δυνατόν να αφήσει τις αγαπημένες του ρακέτες και το καθιερωμένο πια τάκα-τούκα για τη Sunny Μπαλτζή; Αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεται για τον sun σκέτο! Τον ήλιο ντε!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

"Άντε μαμήσου Μάκη"

 ΜΠΙΝΑΛΙΚΩΣΕ Ο ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ-ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ!


Αυτά παθαίνει όποιος φέρνει γραφικούς τύπους, μόνο και μόνο για τα νούμερα στην εκπομπή του. Πριν λίγο το Άλτερ γνώρισε μεγάλες στιγμές, καθότι ο Τριανταφυλλόπουλος λόγω έλειψης χρόνου δεν  έδωσε το λόγο στον γιατρό Ανεβλαβή, ο οποίος έσπευσε να τον ευχαριστήσει, λέγοντας του "Άντε μαμήσου". 


Ο Μάκης χλώμιασε, ο φρενοβλαβής έφυγε και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά. Βέβαια στην επόμενη ζούγκλα δεν θα λείπει η τσίτα με τα γυαλιά, αλλά ούτε και ο πληγωμένος απο τα βρισίδια Ταρζάν!

Επαναλήψεις στην TV

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΤΑΓΗ!

Απο το να βλέπεις τις απαράδεκτες εκπομπές στην ιδιωτική τηλεόραση, είναι σαφώς προτιμότερο να βλέπεις σε επανάληψη το America gots talent (καλή ώρα στον ΑΝΤ1). Οι ειδήσεις έχουν γίνει πιο βαρετές και απο τις εκπομπές του Λεβέντη, ενώ οι περισσότεροι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία το Mega να βάλει σε επανάληψη το Ρετιρέ και την Κατερίνα Γιουλάκη.


Δεν είναι τυχαίο που το Ρετιρέ, ακόμα και σήμερα (ύστερα απο 20 χρόνια) κάνει νούμερα. Τα σημερινά δεδομένα στην τηλεόραση είναι για κλάματα και οι φρέσκιες ιδέες έχουν πάει περίπατο.

Τα Mad Video και ο ανασχηματισμός!

ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!


Πράγματι αναγνώστες μας. Η Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζει αντιφατικά πράγματα. Απο τη μια η χαρά και οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards και απο την άλλη το σημερινό ξύλο στο Σύνταγμα, το διάγγελμα του πρωθυπουργού και τον επικείμενο ανασχηματισμό.


Πόσο κοινά σημεία αναφοράς έχουν αυτά τα δυο γεγονότα άραγε. Πάντως τα media ασχολήθηκαν δεόντως και με τα δυο. Το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου ήρθε αντιμέτωπο με τη γραβάτα του Γιώργου Παπανδρέου και τα τατουάζ του Άκη Πετρετζίκη. 


Οι Ελληνάρες μπορούν να τα συνδυάσουν όλα. Ακόμα και στο πιτοτυλιχτό είναι ικανοί να βάλόυν και τσιπούρα! Μιλάμε για μεγάλο ταλέντο!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η απαράδεκτη παραλία της Γλυφάδας!

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΩΝ!


Είναι πραγματικά θλιβερό να πηγαίνεις για μπάνιο στην παραλία της Γλυφάδας (δίπλα απο το κλαμπ W) και να έρχεσαι αντιμέτωπος με το σκουπιδιαριό. Στη μεγαλύτερη έκταση της, η παραλία είναι "στολισμένη" με ότι πατσαβούρι, κουκούτσι, μπουκάλι, αποφάι βάλει ο νους σου.


Είναι πραγματικά ντροπή κύριε δήμαρχε να έχεις μια τόσο όμορφη παραλία σε μια τόσο κακή κατάσταση. Ένα προάστιο σαν τη Γλυφάδα θα έπρεπε να είναι πρότυπο για τα νότια προάστια. Τι τους έχεις μαζέψει στο δημαρχείο όλους τους χαραμοφάιδες; Κατέβασε τους σε ομάδες να καθαρίσουν την παραλία, αφού οι κάφροι λουόμενοι είναι τόσο ταγάρια που τους πέφτει ο κώλος να μαζέψουν τα σκουπίδια τους.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Καπούτ το Νησί. Απο του χρόνου το Βουνό!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΝΣΕΠΤ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ!

Αφου τους πήγε τόσο καλά το νησί, είπαμε να δώσουμε καμιά καινούργια ιδέα στα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού!


Λοιπόν, θα μπορούσαν απο την καινούργια τηλεοπτική σεζον να βγάλουν το Βουνό. Μάλιστα το ιδανικό θα ήταν να το βγάλουν προς Δεκέμβριο να έχουν πιάσει και τα καλά τα κρύα. Το μόνο που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι πως λόγω συνθηκών ο Μάινας δεν θα έχει πια το ρόλο του βαρκάρη, αλλά του ορειβάτη!

Υ.Γ: Περιμένουμε απο τους υπεύθυνους τα σχετικά ποσοστά,. προκειμένου να τους αποκαλύψουμε το πλήρες σενάριο.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Τι σχέση έχει ο Φώτης με το μακιγιάζ;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!


Είναι 14 χρόνια στην τηλεόραση.Που σημαίνει πως το μακιγιάζ έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς του. Απο εδώ και στο εξής όμως ο Φώτης θα έχει διπλή επαγγελματική σχέση με το μακιγιάζ, καθότι εκτός του τηλεοπτικού μακιγιάζ, ο Φώτης δημιούργησε ένα χώρο στην οδό Βουλής στο Σύνταγμα που ειδικεύεται στο επαγγελματικό μακιγιάζ.


Και το όνομα αυτού: "Maquillazoo". Πρόκειται για ένα πολύ καθαίσθητο χώρο, ένα πραγματικό σαλόνι ομορφιάς. Μάλιστα ο Φώτης είπε να πρωτουπίσει και στο beauty salon του θα εξυπηρετεί και άντρες, μιας και έχει αντρικό μακιγιάζ, αποτρίχωση φρυδιών και αυτιών! Αυτά είναι! Απο Δευτέρα ανοίγει και επίσημα. 


Good Luck και σε αυτό Fotis!